Uskonnon verkot -oppimateriaalit - Uskonnon verkot -oppimateriaalit


Klikkaa haluamasi kurssin nimeä vaakapalkissaTervetuloa Opintoverkon Uskonnon verkot työskentelykirjan verkkosivuille

Sivusto noudattaa Uskonnon verkot työskentelykirjan (painos 2009, kovakantinen) rakennetta. Sivuilla on kappaleiden teemaan liittyen lisätehtäviä, lisäkysymyksiä ja linkkejä. Useilla sivuilla on myös kappaleen jäsentely powerpoint-muodossa.

Voit liikkua kurssien välillä klikkaamalla vaakapalkissa olevia kurssien nimiä. Kunkin kurssin alta avautuu kurssin kappaleisiin liittyvät sivut.

Sivusto on laadittu kovakantisen vuoden 2009 painoksen mukaan. Suol messuilla esitelty Uskonnon työskentelykirja (2010, pehmeäkantinen, 288 sivua) poikkeaa jossain määrin rakenteeltaan kovakantisesta vanhemmasta kirjasta. Uuden kirjan laajempi käyttö alkaa kouluissa syksyllä 2011, ja verkkosivujen rakenne muuttuu uuden kirjan mukaiseksi kesällä 2011.

Uskonnon työskentelykirja liittyy ensisijassa yläluokkien opetukseen. Opetuksen tukena voi käyttää myös sivusto http://www.uskonnonverkot.fi , joka on laadittu lukio-opetukseen tarkoitetun Uskonnon käsikirjan mukaan.

Lisätiedustelut kirjasta ja opettajan materiaaleista info@opinto.net (materiaaleja toimitetaan opettajien työsähköposteihin)

© Etusivu.opintonet
Palvelun tarjoaa Verkkopolku.com